FødevareWatch

Sommervarme får ølsalget til at koge

Mens landmænd i hele Norden bokser med konsekvenserne af den tørre og lange sommer, har de høje temperaturer fået salget af alkoholiske drikke til at eksplodere i Systembolaget i Sverige. Også blandt danske bryggerier meldes der om tocifret vækst.

Foto: Mikkel Berg Pedersen/Polfoto

I takt med at temperaturerne denne sommer steg og holdt sig i det rekordhøje niveau, har producenter af diverse typer af drikkevarer set mønterne rulle ind i hidtil uset tempo.

I Sverige har Systembolaget netop offentliggjort sine salgstal for andet kvartal, og de afslører, at ølsalget i år ligger 10 pct. højere end sidste år, mens salget af cider var 18 pct. højere end i sammen periode i 2017.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier