FødevareWatch

Øldrikkeriet rasler ned i USA

Udviklingen væk fra den klassiske fadøl i baren går stærkt i USA. Over de seneste godt syv  år er der høvlet næsten syv liter af den gennemsnitlige amerikaners årlige ølindtag. Branchen forsøger sig med modtræk, men forbrugerne går i en stadig større bue uden om det, der kan give ølmave.

Øls rolle som amerikanernes foretrukne alkoholiske drik er under massivt pres.

I sig selv er det ikke noget nyt, men når man som Wall Street Journal hiver en stribe statistikker frem fra blandt andet Beer Institute, tegner der sig et klart billede af de seneste 20 års drastiske forandringer for den humlebaserede drik.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier