FødevareWatch

Co-Ro foretager trecifret millioninvestering i Afrika

Med en ny fabrik vil den danske saft- og juiceproducent sætte sig tungere på det østafrikanske marked.

Foto: Co-Ro

Co-Ro bruger et trecifret millionbeløb på opførelsen af en ny fabrik i Kenyas hovedstad Nairobi.

Det skriver Børsen.

Investeringen skal give Frederikssund-selskabet det bedst mulige fundament for at vokse i Østafrika, hvor Co-Ro's topchef Søren Holm Jensen ser potentielt 400 millioner nye kunder.

"Det er en greenfield-investering for os. Vi starter helt fra bunden af, så det handler om at få fart på reklamekampagner, og så ellers få produkterne ud de rigtige steder. Alene i Kenya er der 60.000 butikker, der er relevante for vores produkter," siger han til avisen.

Det er dog ikke kun i Afrika, at milliardselskabet investerer. Som FødevareWatch kunne skrive i juni, bruger Co-Ro "et større tocifret millionbeløb" på at bygge et splinternyt hovedkvarter i Frederikssund.

L&F: Dansk klynge har store muligheder i Afrika

Dansk læskedriksfirma henter inspiration hos Nike og Porsche i ny strategi

Global læskedrikproducent bygger nyt innovationscenter i Danmark

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier