FødevareWatch

Global læskedrikproducent bygger nyt innovationscenter i Danmark

Sun Lolly-producenten Co-Ro bygger nyt hovedkontor og innovationscenter i Frederikssund.

Foto: PR-illustration

Co-Ro, der står bag bl.a. den kendte frys selv is Sun Lolly, men også andre kendte læskedrikke som Sunquick og Suntop, bygger nyt hovedkontor og innovationscenter, der er designet af Henning Larsen Architects.

"Det nye byggeri giver os rammerne for en moderne arbejdsplads, hvor vi samler afdelinger og funktioner, for at sikre tæt samarbejde på tværs af f.eks. marketing og innovation. Vi sætter altså fuld kraft på produktudvikling, så vi i de kommende år kan lancere en masse nye spændende produkter samt gå ind i flere nye markeder," siger Søren Holm Jensen,  Co-Ro's adm. direktør, i en pressemeddelelse.

Byggeriet af det nye hovedkontor begynder i sommeren 2017, hvor Co-Ro også fejrer sit 75-års jubilæum. Det 4.000 kvadratmeter store byggeri forventes at stå klart i slutningen af 2018.

Det fremgår ikke, præcis hvor stor en investering, der er tale om, men Co-Ro oplyser til FødevareWatch, at der er tale om "et større tocifret millionbeløb".

I dag er Co-Ro's danske og globale funktioner spredt på et stort område i Frederikssund, hvor der er store afstande mellem afdelingerne. Det nye byggeri skal danne rammen om udvikling af nye produkter til de 80 markeder, Co-Ro har rundt om i verden.

Hovedkvarteret skal opføres i forbindelse med Co-Ro's eksisterende bygninger i Frederikssund.

Mellemøstens oliekrise spændte ben for Co-Ro

Dansk læskedriksfirma henter inspiration hos Nike og Porsche i ny strategi

Co-Ro begynder byggeri af fabrik i Sri Lanka

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier