FødevareWatch

34-årig dansker skal lede 347 tyske Netto-butikker

Dansk Supermarked har udpeget den kun 34-årige Torben Godskesen som ny landedirektør for Netto i Tyskland.

I helt egne rækker har Dansk Supermarked fundet den nye landedirektør for Netto Tyskland i form af kun 34-årige Torben Godskesen.

Han har i de seneste 15 år arbejdet i discountkæden, hvor han startede karrieren som butiksassistent, siden fik han job som butikschef, dernæst blev han distriktschef, inden han i 2013 fik job som udviklingschef i kæden. Sidste år indtog han en position som konstitueret landedirektør i Netto ApS & Co KG, og det er nu på den post, at han får titel af adm. direktør.

Det fremgår af en intern meddelelse sendt ud til medarbejderne i Dansk Supermarked.

I jobbet som adm. direktør for Netto Tyskland, får Torben Godskesen ansvaret for i alt 347 butikker, og han kommer i det daglige til at referere til den nytiltrådte Michael Løve, direktør i Netto International.

"Torben er en glimrende illustration af de muligheder, som Netto præsenterer talentfulde og engagerede mennesker for. Han er det fuldendte eksempel på en person, der måske ikke nødvendigvis har fulgt den almindelige karrierevej, men han har taget udfordringerne, grebet mulighederne og skabt en allerede imponerende karriere. For alle vores unge medarbejdere og talenter bør han virkelig betragtes som en rollemodel," udtaler Michael Løve.

Ved siden af sit mangeårige arbejde i discountkæden har Torben Godskesen taget en bachelor i økonomi, ligesom han er i færd med at færdiggøre en MBA, skriver Dansk Supermarked.

Tyskland er efter Danmark det næststørste marked for Netto-kæden i Dansk Supermarked. Som det er tilfældet i de efterhånden næsten 500 danske butikker er koncernen også i gang med at teste det kommende nye Netto-koncept syd for grænsen.

Stor udskiftning i hele Netto-setuppet

I april blev Michael Løve udnævnt som ny international direktør, efter at Dansk Supermarked i starten af året sagde pludseligt farvel til Claus Juel-Jensen, der ellers havde været i koncernen i 25 år.

På posten som international Netto-chef var det frem til Michael Løves tiltræden 1. september Nettos tyske landedirektør i perioden 2009-2014, Morten Møberg Nielsen, der fungerede som konstitueret Netto International-direktør.

Tyske Paul Berg overtog den tyske toppost i 2014, men allerede i 2016 overlod han den altså igen til den unge Torben Godskesen, som nu er blevet udpeget som direktør.

I marts fratrådte Bent Holm posten som landedirektør for Netto Sverige, og efter en tid med indkøbsdirektør Jan Richter som konstitueret landedirektør, blev Anders Wennerberg i midten af august udpeget som ny svensk discountleder.

Topchef giver Nettos nye Løve frie tøjler

Alle nye Netto-butikker får ny indretning – nu åbner de første

Coop-profil følger i Michael Løves Netto-fodspor

Netto tester fremtidens danske discountbutik

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier