FødevareWatch

Alle nye Netto-butikker får ny indretning – nu åbner de første

I løbet af de kommende måneder åbner Netto mere end 40 butikker. Det sker efter overtagelsen af 81 Kiwi-lejemål og med et "forstærket Netto-koncept," lyder det.

Foto: Netto/PR

I halen på Dansk Supermarkeds overtagelse af en lang række Kiwi-butikker, er der kommet fuld fart på udrulningen af Netto-kæden.

Tirsdag oplyser den store dagligvarekoncern, at mere end 40 Netto-butikker åbner i løbet af de kommende måneder – og at de første åbner torsdag i denne uge.

Netto tester fremtidens danske discountbutik

Det sker i Odense, Odder og Ullerslev, hvor Netto åbner de tre første, nye butikker efter overtagelsen af 81 Kiwi-lejemål, fremgår det af en pressemeddelelse.

Vi kommer til at åbne alle vores butikker i rekordtempo."

Brian Seemann Broe, landedirektør for Netto

"Vi kommer til at åbne alle vores butikker i rekordtempo, og efter torsdagens åbning af vores tre nye butikker vil vi have tre-fire butiksåbninger ugentlig," siger Brian Seemann Broe, landedirektør for Netto, i meddelelsen.

De nye Netto-butikker kommer med en ny indretning til at adskille sig fra en typisk Netto-butik på flere områder, fordi de nye butikker får større frugt- og grøntafdelinger, en særlig og større sektion med convenience-varer og ikke mindst et helt nyt inventar samt nye farver på inventar og væg, hvor den gule farve fylder mindre.

Kraftig convenience-vækst sender Netto og Løgismose på landevejen

Det nye Netto-koncept

"Det bliver et forstærket Netto-koncept, man kommer til at møde. Vi har et klart ønske om at skabe spændende discountbutikker, og vi skal hele tiden udvikle vores butikker, så det passer til tiden og imødekommer kundernes behov," forklarer landedirektøren for Netto.

Brian Seemann Broe oplyser, at den nye indretning har været testet i et mindre antal Netto-butikker i Sverige og Tyskland samt i fem Netto-butikker i Danmark.

10 yderligere Kiwi-butikker bliver til Netto: Her skal de ligge 

Detailekspert: Overraskende mange savner Kiwi

Coop-profil følger i Michael Løves Netto-fodspor 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier