FødevareWatch

Lagkagehuset sætter fart på butiksåbninger i London

Lagkagehuset åbner nu sin første butik i London, og flere kommer til i foråret. Iølge mediet er kapitalfonden FSN klar til at sælge selskabet.

Foto: PR

Lagkagehuset åbner sin første butik uden for Danmark i London, skriver Børsen. Det næste tre butikker i den britiske hovedstad er allerede planlagt, for ifølge adm. direktør Jesper Friis er der potentiale til flere butikker i London end de 61, der er i Danmark i dag.

"Der bor 11 millioner mennesker herovre. Vores udfordring bliver mest at finde de rigtige placeringer, for jeg er overbevist om, at vores koncept nok skal holde," siger han til Børsen.

Jesper Friis forventer, at de tre næste butikker alle vil være klar til åbning inden sommer, og Lagkagehuset vil om kort tid gå i gang med at bygge dem.

De to stiftere af Lagkagehuset Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen blev mangemillionærer, da de solgte 70 pct. af aktierne i selskabet til kapitalfonden FSN Capital i 2008. Ifølge Børsens oplysninger er FSN med hjælp fra corporate finance-rådgiveren FIH Partners i færd med at undersøge mulighederne for at sælge bagerkæden.

Lagkagehuset har fået britisk navn på plads

Lagkagehus-ejer vil investere nye milliarder i danske virksomheder

Jamie Oliver-ansat skal hjælpe Lagkagehuset i London

Forsiden lige nu

Konkurrent slår Arla på omsætningsvækst

Hollandske Frieslandcampina har oplevet fremgang på fjerne markeder og skruede markant op for omsætningen i 2017. Bundlinjen går dog tilbage, og topchefen peger på flere årsager til udviklingen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier