FødevareWatch

Rema 1000 bruger samme citat på 282 købmænd

Den norske detailkæde møder kritik efter have sendt en pressemeddelelse ud med det nøjagtigt samme citat fra 282 forskellige købmænd til forskellige lokalredaktioner i landet.

Med kort mellemrum dumpede to pressemeddelelser ind på et par af Fyns Stifstidendes lokalredaktioner. Umiddelbart lignede det en god lokalhistorie, hvor den lokale Rema1000 købmand tog initiativ til det deleøkonomiske initiativ 'Vigo', hvor kunder kan købe ind for hinanden.

Problemet viste sig at være, at hele 282 forskellige lokale købmænd var citeret for akkurat samme citat, så det lignede, at initiativet var unikt for det aktuelle lokalområde.

Det skriver fagmediet Journalisten.

"Vi har jo før set, hvordan danskerne har taget deleøkonomiske tjenester til sig, så vi er spændte på, hvordan de vil modtage Rema 1000’s nye løsning. Inden lanceringen har vi fået mange tilmeldinger fra nysgerrige kunder, der gerne vil tjene lidt ekstra og gøre en god gerning. Så det tegner godt," udtaler samtlige 282 købmænd ifølge Journalisten.

Det vækker harme på lokalredaktionerne, der kalder det utroværdigt og løgn. PR-bureauet bag meddelelsen afviser dog kritikken, og fortæller at citatet blev aftalt ved et stormøde.

Dagrofa vil fange de små byer ved hjælp af borgergrupper

Kræftens Bekæmpelse i opråb til branchen: Skru ned for kalorierne

Dagligvarekæder slås om at falbyde kaffebønner med holdning

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier