FødevareWatch

Lidl Danmark skal på udkig efter ny HR-direktør

Efter "uenighed om den fremtidige HR-strategi i Lidl Danmark" stopper Sine Dolberg som HR-direktør i discountkædens danske forretning.

Foto: Linda Johansen

Efter syv år som HR-direktør har Sine Dolberg valgt at stoppe i sit job hos Lidl Danmark. Det fremgår af et opslag fra hovedpersonen selv på Linkedin.

"På baggrund af uenighed om den fremtidige HR-strategi i Lidl Danmark har jeg valgt at fratræde min stilling som HR-direktør. Det har været syv spændende, lærerige og gode år, hvor vi er lykkedes med at rykke HR op på et strategisk niveau og dermed bedre har kunnet understøtte og skabe værdi for forretningen," skriver Sine Dolberg, der ikke umiddelbart er på vej ind i en ny stilling i hverken Lidl eller andet sted.

I sommer fik Lidl Danmmark ny chef i form af tyske Jens Stratmann. Han afløste landsmanden Dirk Fust, som nåede at lede selskabet i omkring fem år, men i dag sidder med i toppen af Lidl USA.

Ny dansk Lidl-chef: "Danskerne er meget ligefremme, og det kan jeg godt lide"

Medie: Antal discountbutikker på vej mod nye højder

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier