FødevareWatch

Ny dansk Lidl-chef: "Danskerne er meget ligefremme, og det kan jeg godt lide"

PROFIL: Jens Stratmann kommer ligesom sin forgænger med mange års erfaring fra tysk Lidl i bagagen, og nu skal han til at lære det danske marked at kende. Med sig har familiemanden også sin hustru, der i mange år er kommet i Danmark.

Jens Stratmann har været i Lidl siden 2004 og kommer senest fra en stilling som salgsdirektør i Sydtyskland. | Foto: PR / Lidl

38-årige Jens Stratmann træder 1. juni officielt til som ny chef i den danske afdeling af Lidl, og han er allerede godt i gang med at blive sat ind i arbejdsopgaverne.

Han har mødt 215 ansatte i sin første uge som chef, og det der imponerer ham mest er de danske ildsjæle ude i forretningerne, der er klar til at tage imod et marked, der konstant er i bevægelse. Netop det tiltrak ham ved jobbet på den danske side af grænsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Isproducenterne melder klar til at kæmpe om sommermarkedet

De danske isproducenter forventer, at de får en af de bedste sæsoner nogensinde, og alle har de en formel for, hvordan de skal vinde danskernes gunst. Der er dog ikke én formel, der er ens, men der er utallige nye produkter og tiltag på vej.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier