FødevareWatch

Butikskæde sender rekordbonus ud til ejerne

Den frivillige butikskæde Nærkøb uddeler en rekordstor andel af overskuddet. Kæden har nu rundet 545 medlemmer efter stor vækst.

Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Regnskabet bliver først godkendt senere på måneden, men butikskæden Nærkøb melder nu, at der bliver uddelt bonus på i alt 13 mio. kr. Det skriver Dagligvarehandlen.

Nærkøb er ejet af Dagrofa Logistik, grossistfirmaet Sügro Danmark og kædens medlemmer, der nu i gennemsnit kan se frem til en årsbonus, der sidste år udgjorde i alt 10 mio. kr.

"Pengene udbetales i forhold til, hvor meget den enkelte benytter vores indkøbsaftaler, mens alle får vareprøver. Den, der har fået mest, har fået 143.000 kr.," siger adm. direktør Jens O. Bylling Jensen til Dagligvarehandlen.

Kæden består nu af 545 medlemmer efter en kraftig vækst af nye medlemmer, der består af kiosker og mindre butikker over hele landet. Tilbage i 2016 var der blot 169 butikker i kæden.

Familieejet kioskgrossist går tilbage på bundlinjen

Ny salgsdirektør på plads i Dagrofa Logistik 

Mere fra FødevareWatch

Tilbud på takeaway skal få unge briter til at blive vaccineret

Den britiske regering har indgået flere partnerskaber med takeaway- og køretjenester såsom Uber, Bolt, Deliveroo og Pizza Pilgrims for at få rabatordning op at stå. Her kan unge briter få rabat på takeaway og taxature, hvis de siger ja til coronavaccine.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier