Kæder oplever vækst i salget af økologisk kød

Coop og Dagrofa melder om en vækst i salget af økologisk kød på henholdsvis 15 og 25 pct.
Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix
Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Mens de helt store økologiske sællerter stadig er gulerødder og havregryn står det mere trægt til med salgsmængderne af økologisk kød i detailbutikkerne.

Dog har Dagrofa i mellem 2019 og 2020 set en vækst i salget på 25 pct., og Coop har oplevet en stigning på 15 pct. de to år imellem, skriver Dagligvarehandlen.

"Vi har det seneste år haft en vækst på ca. 15 pct. i salget af økologisk kød, hvilket dels skyldes Corona – som har øget det totale salg – dels på grund af den generelle positive udvikling på økologien," siger Jens Juul Nielsen, informationsdirektør i Coop.

Hanegal-stifter sælger planteprotein til udlandet

Thise fortsætter fremgangen

Økosalget i Lidl er vokset med over 20 procent i år

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter