FødevareWatch

Lokale varer får egen netbutik hos Coop

Coop åbner fredag en ny specialbutik på nettet som et forsøg på at hjælpe de små danske producenter.

Blandt produkterne på hylderne i den nye onlinebutik finder man bl.a. Agrains chips. | Foto: Lars Andreas Kristiansen / PR Agrain

Fredag åbner onlinebutikken "Smag på Danmark" som en del af Coops onlineunivers.

Her er det ifølge en pressemeddelelse nemt for danskerne at støtte de små danske producenter, der som konsekvens coronanedlukningerne af barer, restauranter og hoteller har haft sværere ved at afsætte deres varer.

"Som et forsøg på at hjælpe de små danske producenter, og for at tilbyde vores kunder flere unikke varer, valgte vi i foråret at tage flere danske varer fra små producenter ind i vores butikker. Vi så efterfølgende en markant stigning i salget af disse varer samtidig med, at online-handlen voksede," siger Hanna Schaldemose, lokalvarechef i Coop, om baggrunden for at åbne den nye specialbutik som del af Copop.dk Mad.

Blandt produkterne finder man ifølge meddelelsen bl.a. havtornmarmelade fra Bornholm, Kimchi fra Kattinge og økologisk mel fra Nordsjællands Fællesmølleri. Derudover er der også chips og granolaer fra Agrain, der bruger mask, et restprodukt fra øl- og whiskyproduktionen.

Det er planen, at der hver tredje måned kommer nye varer på de virtuelle hylder.

Detailkæde vil hjælpe små producenter uden fortjeneste Iværksætter missede millioner på målstregen – men gav ikke op Mel produceret af ølrester rammer snart Coops nethandel  

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier