FødevareWatch

Mel produceret af ølrester rammer snart Coops nethandel

Den Køge-baserede virksomhed Agrain vil sælge mel af rester fra ølproduktionen til hele verden. Efter sommerferien vil de tredoble deres produktion.

Maskmel Pilsner fra Agrain er lavet af mask fra Nørrebro Bryghus, Ørbæk Bryggeri, Nyborg Destilleri og Broaden & Build. | Foto: Lars Andreas Kristiansen / PR Agrain

Har du lyst til en pose chips lavet af resterne fra en IPA-øl? Eller måske en portion granola, der er udviklet fra den mørke øltype Stout?

Det er ikke alle, der ser sammenhængen mellem bagværk og øl, men der gør de ansatte i virksomheden Agrain. Her har de udviklet en metode, der omdanner mask, restprodukt fra ølproduktion, og laver det om til mel.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier