FødevareWatch

Københavnsk bager og bryggeri laver madspildsøl

Overskudsbrød fra Il Buco Bakery bliver brugt til at brygge øl på Nørrebro Bryghus' Braw-bryggeri.

Foto: Jørgen Rudbeck

Under navnet "Waste Not Want Not" lancerer det økologiske Il Buco Bakery og bryggeriet Braw, som har hjemme under Nørrebro Bryghus en madspildsøl, som de to københavnske virksomheder sammen har udviklet, og hvor overskudsbrød fra Il Buco er blevet brugt til brygningen.

"Vi bestræber os altid på ikke at producere mere brød end vi får brug for i vores restaurant og til vores gode kunder rundt omkring i byen. Alligevel oplever vi, at ca. 5 pct. af vores daglige produktion ikke bliver solgt. I den forbindelse opstod ideen om at samarbejde med Braw og bruge vores overskudsbrød til noget så fantastisk som at producere økologisk kvalitetsøl af et lokalt, økologisk og anerkendt bryggeri”, udtaler Christer Bredgaard, ejer af Il Buco, i en meddelelse, som Braw har udsendt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier