FødevareWatch

Flere detailprofiler med i frivilligt coronainitiativ

Gennem det frivillige initiativ Modcorona kan små virksomheder få hjælp og rådgivning fra en større gruppe tidligere og nuværende topchefer i store danske koncerner. Alfred Josefsen, Per Thau og Per Bank er blandt de 60 rådgivere, der er at finde i databasen.

Salling-topchef Per Bank står ligesom omkring 60 andre erhvervsledere frivilligt til rådighed med coronahjælp i initiativet Modcorona.

Blandt de 60 erhvervsledere, der er at finde i det frivillige Modcorona-initiativ, som kommunikationsrådgiver Anders Heide Mortensen står bag, finder man en stribe prominente navne.

Det skriver Finans.

Fra detailverdenen finder man tidligere Irma-chef Alfred Josefsen, Salling Group-topchef og tidligere topchef i Dagrofa Per Thau. De vil ligesom bl.a. Jesper Buch, medstifter af Just-Eat og iværksætter, bistå med rådgivning og forsøge at hjælpe små- og mellemstore virksomheder gennem den krise, som ifølge tidligere Tryg-topchef Stine Bosse først er på vej til at ramme.

"Lige nu snyder verden os allesammen, for vi har ikke set de fulde konsekvenser af coronakrisen endnu. Så jeg forestiller mig, at vi vil få 10 og måske helt op til 100 henvendelser om dagen i løbet af det næste halve år, selv om vi jo ville ønske, at initiativet slet ikke var nødvendigt," siger Stine Bosse.

Pulje til eksportfremstød bliver fordoblet

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier