FødevareWatch

Bornholmske Coop-butikker går online

To bornholmske Coop-butikker føjer sig til rækken af butikker, hvor kunder kan købe dagligvarer online og enten få dem leveret til døren eller afhente dem færdigpakkede i butikkerne.

Foto: COOP/Henrik Frydkjær

Coop tilføjer i denne uge to butikker til ordningen, hvor kunder kan bestille dagligvarer online og enten få dem leveret eller afhente dem i en fysisk butik.

Med de to butikker, Kvickly i Rønne og Daglibrugsen i Gudhjem, har Coop nu i alt 16 butikker med i ordningen.

På Bornholm, hvor det ikke tidligere har været muligt at handle dagligvarer på nettet, har initiativet et klart sigte på at fange både lokale beboere og ikke mindst øens turister.

"Vi har gennem de seneste år fået mange henvendelser fra borgere og turister på Bornholm, der har efterlyst muligheden for at købe dagligvarer online. Derfor er vi glade for, at vi nu kan opfylde ønsket," udtaler Morten Viktor, kommerciel direktør i Coop.dk Mad.

Som Morten Viktor tidligere har sagt det til FødevareWatch, vil man knytte onlinehandlen sammen med de fysiske butikker i et forsøg på ikke at udvande koncernens fysiske butikker gennem øget fokus på sin onlinehandel. Omvendt mener han og Coop, at bl.a. mindre og lokale butikker kan øge omsætningen og styrkes, og derfor vil de 16 nuværende butikker snart få følgeskab af endnu flere.

"Dette er det initiativ, der kan give online-handel med dagligvarer sit afgørende gennembrud i Danmark. For med dette tilbud kombinerer vi nemlig den lokale styrke i form af lokalt udvalg af varer med online-handelens bekvemmelighed," udtaler Morten Viktor.

I november 2018 havde Morten Viktor en ambition om, at konceptet her i 2019 bliver rullet ind i omkring 50 butikker.

Coop-direktør efter bøvlet 2018: "Vi er klar til virkelig at give den gas"

Coop efter måltidskassesats: "Vi er forbløffende hurtigt kommet op og blande os med de mere etablerede spillere"

Coop-direktør: Nyt koncept er i 50 butikker næste år

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier