FødevareWatch

Finn Tang har sat gang i en revolution i Aldi: Vi glemmer fortiden

Aldi har de seneste syv år tabt over 1,5 mia. kr. i Danmark. Nu er kæden forvandlet på de indre linjer, og det skal sikre, at de massive underskud fordufter.

Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Lekfeldt

Man kan dufte den nye maling på Aldis danske hovedkontor i Albertslund.

Discountkæden er ved at være færdig med at udbygge faciliteterne, der er et synligt bevis på, at Aldi har gang i en transformation.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Professor: Klimavenlig mad skal normaliseres

På samme måde, som elbilerne spreder sig og i højere grad bliver normen i fremtidens bilpark, skal danskernes lyst til klimavenlige fødevarer igennem en proces, hvor det bliver normalen at spise mere grønt, mener professor Katherine Richardson, der er medlem af Klimarådet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier