FødevareWatch

Rejecocktailen er tilbage hos Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus har ikke haft succes med et mere moderne menukort. Derfor er rejecocktailen nu genindført hos bøfkæden.

Foto: Ritzau Scanpix/Nils Meilvang

Visse ting bør ikke ændres. Det har man nu erkendt hos Jensens Bøfhus, der efter en fejlslagen modernisering af menukortet har valgt at lytte til de sultne røster og genindføre rejecocktailen.

Det skriver TV2 på baggrund af en artikel fra Fyens Stiftstidende.

"Det gik overhovedet ikke. Vi fik ikke nogen nye gæster ind, og de gamle gæster blev væk," siger Morten Steenberg, regionschef hos Jensens Bøfhus, til Fyens Stiftstidende.

Rejecocktailen blev sammen med råstegte kartofler sløjfet til fordel for en salat med gedeost, lufttørret skinke og en vegetarret. Men det blev altså ingen succes.

Rejecocktailens oprejsning sker efter en testperiode hos den tidligere så populære kæde. Her viste det sig, at den stod for 44 pct. af alle solgte forretter.

Moderniseringen hos det hårdt prøvede bøfhus stoppede ikke ved maden. Også logoet blev ændret, men er ifølge Fyens Stiftstidende også tilbage til det gamle.

Foto: Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Jensens Bøfhus har ifølge avisen ikke afleveret et regnskab med plus på bundlinjen siden 2012. For bare et år siden var der 42 restauranter i kæden. Det tal kommer ned på 29 i løbet af året.

Regnskabet for 2017 er endnu ikke blevet offentliggjort, men forventningen er, at det ligesom de forgange år vil blive et regnskab med et stort underskud.

Jensens Bøfhus vil sælge hovedsæde

Jensens Bøfhus lukker restauranter for at vende nedgangen 

Medie: Jensen Bøfhus-ejer sælger ud af sin enorme kunstsamling

Jensens Bøfhus-ejer skærer 10 mio. af salgspris på luksusejendom

Fynske erhvervsfolk redder Jensens Bøfhus

Ny direktør i Jensens Bøfhus: Flere ændringer skal til for at vende kæden 

Mere fra FødevareWatch

Medie: Coronapassets gyldighed forkortes til syv måneder

Et flertal i Folketingets Epidemiudvalg har ifølge Ekstra Bladet beslutte at forkorte coronapassets gyldighed. Mediet skriver desuden, at Epedemikommissionen har anbefalet, at nattelivet lukkes ned og restauranter skal lukke ved midnat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier