FødevareWatch

Jensens Bøfhus vil sælge hovedsæde

Den økonomisk trængte restaurantkoncern Jensens Bøfhus forsøger at frigive kapital gennem forskellige frasalg. Senest har koncernen sat hovedsæde og jagtejendom til salg for i alt 82 mio. kr.

Foto: Joachim Adrian

I forsøget på at genetablere et finansielt fundament bliver der hos restaurantkoncernen Jensens Bøfhus åbnet mange skuffer for tiden.

Ifølge Fyens Stiftstidende har selskabet senest sat en ejendom i Odense til salg, som huser en restaurant og bøfhusets hovedsæde. Ejendommen er sat til salg for 23,3 mio. kr., og som klausul i købet ligger der et krav om en ti-årig lejeaftale med Jensens Bøfhus, der dermed ikke har planer om at flytte fra stedet. Udover det nye til salg-skilt, forsøger koncernen også at komme af med en jagtejendom, der ligger vest for Bogense. Her er salgsprisen sat til 59 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Alefarm Brewing gør klar til fordobling af ølproduktionen

I 2022 skal løftet indfries til Alefarm Brewingss investorer, der postede 27 mio. kr. i bryggeriet i 2020. Og med et toptunet produktionsfacilitet er der intet, der står i vejen for en stor skalering af selskabet, mener stifter og adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier