Takeawayfirma går konkurs

Det familieejede Takeout må sande, at der efter tre svære år ikke er anden udvej end en konkursbegæring, fortæller medstifter til Finans.
Tvillingerne Thomas og Ulrich Cort Hansen havde stor succes med Takeout under coronakrisen. | Foto: Takeout Group / Pr
Tvillingerne Thomas og Ulrich Cort Hansen havde stor succes med Takeout under coronakrisen. | Foto: Takeout Group / Pr

Mens corona gav takeawayfirmaet Takeout medvind, har sagen været en anden på den anden side af pandemien, hvor et overskud på 1,3 mio. kr. er forvandlet til et underskud på 2,4 mio. kr.

Nu er Takeout, der er ejet af tvillingerne Thomas og Ulrich Cort Hansen, også erklæret konkurs, skriver Finans på baggrund af et dekret i Statstidende. 

I et skriftligt svar til avisen skriver medstifter Thomas Cort Hansen, at fremtiden må vise, om der er plads og muligheder i markedet, og begrunder samtidig konkursen med tre hårde år:

”Vi har gennemlevet ekstrem kundetilgang på grund af corona, stor kundetilbagegang post corona, op- og nedlukninger, markant stigning i konkurrencen og undervejs forsøgt en løbende tilretning og justering af driften og strategien i forhold til markedsforholdene. Det har desværre været svært at navigere efter, og vi er desværre ikke lykkedes hermed, hvorfor en egen konkursbegæring ultimativt var den eneste rigtige beslutning.”

Takeouts svenske selskab, Takeout AB, blev taget under konkursbehandling ved udgangen af 2022. Ifølge mediet Radar har selskabet flere inkassosager mod sig som følge af, at flere restaurantkæder samt medarbejdere ikke har modtaget betaling og løn. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Selskabet har i årsrapporten angivet bemærkningen ”going concern” som følge af den forværrede økonomiske situation i selskabet. | Foto: Casper Dalhoff

Skanderborg Bryghus taber fortsat millioner

For abonnenter