FødevareWatch

Succes i pandemiår sender takeawayaktør på investorjagt

Takeout har haft fremgang den seneste år med sin leverandørtjeneste og vil nu hente godt 37 mio. kr. hos investorer til at fortsætte væksten.

Foto: PR / 7-Eleven

Danskerne har for alvor taget udbringning af mad, snacks og drikkevarer til sig det seneste år. Den bølge vil leverandørselskabet Takeout gerne ride videre på ved at udvide til flere byer og jagter nu kapital til vækstambitionerne.

I en pressemeddelelse beskriver tvillingebrødrene bag selskabet, Thomas og Ulrik Cort Hansen, at der skal tilføres 5 mio. euro, svarende til godt 37 mio. kr. fra eksterne investorer, som ejerne har hyret finanshuse til at finde.

Takeout har blandt andet et samarbejde med 7-Eleven, der benytter sig af platformen til at sælge og få leveret varer. Nu skal samarbejdet udvides.

"Vi har fået intet mindre end en flyvende start og skal til at lancere konceptet i flere store byer, da behovet er lige så stort i eksempelvis Ålborg, Århus og Odense. På årets første store takeaway-dag 1. januar blev vi simpelthen væltet af bestillinger, og vi måtte bede butikkerne om, at slappe lidt af med annonceringen," udtaler Thomas Cort Hansen i meddelelsen.

Han nævner desuden, at man er klar med et samarbejde med Emmerys og Bones - og arbejder på at udvide i Estland, Sverige og England.

Selskabet vil i lyset af den seneste tids store fokus for arbejdsforhold for bude i ind- og udland gerne etablere sig som en aktør med ordentlige forhold.

"Vores chauffører er fastansatte med fast timeløn og feriepenge og forsikret. Det er ikke den billigste løsning, men vi mener at det på sigt, er den bedste. Vores chauffører har et af de største ansvar i værdikæden, da de bogstavelig talt står med slutproduktet i hånden," udtaler Ulrich Cort Hansen.

7-Eleven opper offensiven: "De steder, hvor vores partner vælger at starte, er vi med" 

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier