FødevareWatch

7-Eleven opper offensiven: "De steder, hvor vores partner vælger at starte, er vi med"

Trods hårde erfaringer i 2018 øger den danske conveniencekæde nu satset på hjemmelevering med flere danske byer og store forventinger til fremtiden. "Det krævede en pandemi, at vi internt i min organisation forstod, at nu kører bussen," siger adm. direktør.

Foto: PR / 7-Eleven

Der har været fart på buddene hos 7-Eleven Delivery – og det får nu den danske conveniencekæde til at gå endnu hårdere ind i kampen kunderne på hjemmelevering.

Siden den danske convenience-aktør i december lancerede hjemmelevering, har kæden udvidet fra levering fra seks butikker i København til at teste markederne af i både Aalborg og Århus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Arla vinder klagesag om greenwashing

Fødevarestyrelsen har frikendt mælkeproducenten Arla i anklage om greenwashing. Foreningen bag klagen kalder afgørelsen "skuffende" og trist for forbrugerne.  

Tre restauranter lukker grundet smitte i populær ferieby

Tre restauranter i Skagen har valgt at lukke, fordi deres personale er ramt af smitte med coronavirus efter en af årets travleste turistuger i byen. Der kan endnu ikke aflæses en generel smittestigning i SSI's tal, men en ekspert opfordrer til at holde øje med smittesituationen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier