Madspild reduceret med 21 pct. i ISS-kantiner

I de 34 kantiner, ISS driver under Bygningsstyrelsen, har selskabet på et år reduceret madspildet markant for de 5.500 daglige gæster via portionsanretning og brug af data.
Foto: Pr / Iss Danmark
Foto: Pr / Iss Danmark

I hver af kantinerne, som ISS driver under Bygningsstyrelsen, står en madspildsambassadør, hvis opgave er at være kreativ og finde på måder, man kan nedbringe madspildet på. Og det har tilsyneladende båret frugt.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også