Coor-direktør: Grøn kant har sikret fordobling af kantinekunder
”Der er helt klart sket en opgradering af, hvor produktet og driften var i forhold til før corona,” siger catering-direktør i Coor om selskabets kunder, der ønsker stærkere bæredygtighedsprofil.
Virksomhedsledere ser ikke kun kantinedrift som en madordning, men i stigende grad også som en måde at tiltrække nye kræfter og ikke mindst styrke virksomhedens bæredygtighedsmål.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler:
Cheval Blanc ser flere vækstmuligheder forude
For abonnenter
ISS-topchef forventer større markedsandele i Danmark
For abonnenter