Coor-direktør: Grøn kant har sikret fordobling af kantinekunder

”Der er helt klart sket en opgradering af, hvor produktet og driften var i forhold til før corona,” siger catering-direktør i Coor om selskabets kunder, der ønsker stærkere bæredygtighedsprofil.
Søren Kanne, direktør for cateringdivisionen Food By Coor, der driver 100+ kantiner og serverer 20.000 måltider dagligt. | Foto: Coor/pr
Søren Kanne, direktør for cateringdivisionen Food By Coor, der driver 100+ kantiner og serverer 20.000 måltider dagligt. | Foto: Coor/pr

Virksomhedsledere ser ikke kun kantinedrift som en madordning, men i stigende grad også som en måde at tiltrække nye kræfter og ikke mindst styrke virksomhedens bæredygtighedsmål.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Stifter Kaspar Basse startede Joe & The Juice for 20 år siden. | Foto: Gregers Tycho

Joe & The Juice er sat til salg