Ny chef i ISS skal fremhæve selskabet som et kantinebrand

Fødevarer og kantinedrift med kvalitet og gode råvarer er måske ikke det første, man tænker på, når man tænker på servicekoncernen ISS. Det skal den nye chef for kantinedivisionen, Morten Hassing, ændre på.
Nytiltrådt fødevarechef i ISS, Morten Hassing. Udlært kok og har arbejdet i alle led af ISS' kantinedrift. | Foto: ISS
Nytiltrådt fødevarechef i ISS, Morten Hassing. Udlært kok og har arbejdet i alle led af ISS' kantinedrift. | Foto: ISS

Servicekoncernen ISS ansætter Morten Hassing som ny chef for kantinedivisionen. Han har været fungerende chef i nogle måneder, men har nu officielt fået ansvaret for at realisere en række målsætninger for kantinedivisionen i den danske del af ISS.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også