FødevareWatch

Omlægning fra buffet til portioner skal drive overskud i ISS' kantiner

ISS-koncernen ser både vækst- og CSR-muligheder med madkonceptet The food place, der ved at udskifte buffet med portionsanretninger reducerer madspild og styrker markedspositionen på kantineområdet.

Foto: PR/178882765

Gode madoplevelser er en af de vigtigste årsager til, at arbejdsstyrken igen søger tilbage mod kontoret, efter at pandemien lagde dem øde for en stund.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier