FødevareWatch

Sushikæde øjner modvind efter rekordår

Restaurantkæden Sticks’n’sushi kommer ud af skævt regnskabsår med stor fremgang på både top- og bundlinje. Kæden er klar til at åbne flere restauranter.

Adm. direktør Andreas Karlsson og resten af staben i Sticks’n’sushi kan glæde sig over rekordår for sushikæden. | Foto: Sticks'n'sushi / Pr

Fokus på mad ud af huset og mere catering har givet pote for restaurantkæden Sticks’n’sushi i det seneste regnskabsår. Virksomheden har ifølge Børsen på et bagtæppe af stigende priser og afledte effekter af pandemien formået at slå regnskabsrekord.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier