FødevareWatch

Sovino-direktør om nye opkøb og åbninger: Vi skal ikke blive volumensyge

Passionerede mennesker og en vis volumen er alfa omega for Sovino Gruppen, når de spejder efter nye opkøbsmuligheder. Samtidig har corona lært koncernen, at man ikke skal satse på nattelivet, fortæller direktør.

Foto: Klaus Holsting/Ritzau Scanpix.

Selv om der i indeværende år bliver skruet lidt ned for udvidelserne og opkøbene i Sovino Group, er man ikke færdig med at tilføje til restaurantporteføljen i restaurantkoncernen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier