FødevareWatch

Jespers Torvekøkken opruster kantinedivisionen

Kantineaktøren henter erfaren detailherre til direktørstillingen i selskabets kantinedivision.

Foto: PR/Jespers Torvekøkken

Fra 3. oktober er der ny mand i chefstolen for Jespers Torvekøkkens nationale kantinedivision.

Af en pressemeddelelse fremgår det, at kantineselskabet har hentet Anders Stengaard Leer, der har mange års operationel, taktisk og strategisk erfaring med detailsektoren, ind til stillingen.

Den erfaring skal nu bruges i Jespers Torvekøkken, hvor han skal bidrage til selskabets vækst på kantinemarkedet samt realisere kantinevirksomhedens bæredygtighedsstrategi, hedder det.

”Noget af det, der tiltaler mig ved Jespers Torvekøkken, er den pioneragtige ånd, der hersker i organisationen. Dens ’ansvarligheds-purpose’ vægtede højt, da jeg sagde ja til jobbet. Det er dragende at møde en ejer, for hvem dette formål betyder så meget. Det gjorde indtryk på mig og jeg ser virkelig, at det er forankret i virksomheden,” lyder det fra Anders Steengaard Leer, der videre siger:

”Jeg kan genkende mig selv i Jespers Torvekøkkens værdier. Virksomheden har nu fået en størrelse, som passer naturligt til mig i forhold til ledelsesopgaven - at skabe en fælles retning og konceptualisere visse dele af forretningen. Jeg anerkender ledelsen og CEO Ronny Saul for at være modige og ansætte én, som ikke kommer med en forudfattet klassisk mening om kantinebranchen, men som kommer med helt andre øjne og nye ideer.”

Også adm. direktør i Jespers Torvekøkken, Ronny Saul, glæder sig over den nye kantinechef:

”Vi er utroligt glade for at byde Anders velkommen i Jespers Torvekøkken. Han kommer med en spændende erfaring fra en anden branche, men med fællestræk til vores branche, som betyder, at vi kan se på kantinemarkedet fra nye vinkler,” lyder det i pressemeddelelsen.

Anders Stengaard Leer kommer fra en stilling i Aldi Danmarks direktion og stillingen som managing director national sales.

Kantinedriften på Københavns Universitet er landet for de næste fire år

Kantineaktør lander første underskud nogensinde

Frokostselskab høster offentlige kunder på grøn madprofil

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier