FødevareWatch

Frokostselskab høster offentlige kunder på grøn madprofil

Årelang fokus på bæredygtige frokostretter belønner sig for frokostselskabet Jespers Torvekøkken. Selskabet har vundet en stribe offentlige opgaver på et efterhånden gennemprøvet grønt koncept senest i Randers.

Foto: PR

Slut med at spekulere over, hvorvidt der kommer spisende i kantinen i dag, eller de arbejder hjemme.

Efter to år med langvarige nedlukninger har frokost- og kantinemarkedet igen fuld fart på opgaverne, hvor arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og andre store samlingspunkter er i normal drift.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier