FødevareWatch

Mærsk jagter mindre madspild med ny sladrehank

Platform fra iværksætterfirmaet Foodop skal afhjælpe madspild og levere bedre data om maden hos shippingkæmpen.

Foto: Tilde Døssing Tornbjerg

Mindre mad i skradespanden er målet hos shippingkæmpen Mærsks kantiner. De har indgået aftale med iværksætterfirmaet Foodop om at benytte en løsning med vægte til at kontrollere madspildet og levere viden om madens popularitet til køkkenet. Det skriver Politiken.

Dermed er Foodops løsninger ude hos 52 virksomhedskantiner og offentlige køkkener. For lederen af Mærsks to bistroer og øvrige forplejning på Esplanaden, fødevareansvarlig Joachim Sjøgren Larsen, handler det om klimaindsats, økonomi og om at skabe nye ting ud af resterne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier