FødevareWatch

Too Good To Go nyder godt af stigende fødevarepriser

Fødevarepriser, der banker i vejret, har fået flere danskere til at søge mod billigere alternativer - noget, der kommer madspildsvirksomheden Too Good To Go til gode, fortæller dansk landedirektør. (Rettet).

Foto: Too Good To Go / PR

(Rettelse: Af en tidligere udgave fremgik det fejlagtigt, at antallet af nye brugere var steget med 25 pct. Det er imidlertid antallet af nye betalende brugere. FødevareWatch beklager fejlen.)

Stigende fødevarepriser har fået flere forbrugere til at kigge mod billigere alternativer, og det mærker man nu også i madspildsvirksomheden Too Good To Go, skriver Finans.

Til avisen fortæller landechef i Too Good To Go, Heidi Boye, at antallet af nye betalende brugere i de første fem måneder af året er steget med 25 pct., ligesom de eksisterende brugere er mere aktive, end de plejer at være:

”Vi kan se, at vi på månedsplan har fået mange nye brugere, men vi kan også se, at de brugere vi har i forvejen, bruger appen meget mere,” siger hun.

Billedet ligner det samme, som en undersøgelse foretaget af Epinion for netop Too Good To Go for nyligt viste; nemlig at de stigende priser har fået flere danskere til at tænke mere over madspild.

I undersøgelsen svarede 46 pct. af de i alt 1010 adspurgte, at de ville mindske deres madspild i de kommende måneder.

Trods stigende omsætning brager underskuddet i madspildsapp i vejret

Undersøgelse: Inflation har gjort os mere opmærksomme på madspild

Madspildsvirksomhed henter nyt stort millionbeløb

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier