FødevareWatch

Over halvdelen af de britiske toprestauranter har underskud

Egentlig var forventningen et opsving for de britiske restauranter oven på coronapandemien. Nu viser nye tal, at store dele af sektoren kører med underskud.

Foto: Alberto Pezzali/AP/Ritzau Scanpix.

To tredjedele af de bedste restauranter i Storbritannien er gået i minus, viser en ny opgørelse, hvori man har undersøgt konsekvenserne af coronapandemien, brexit og inflation, ifølge The Guardian.

Det er revisionsfirmaet UHY Hacker Young, der står bag opgørelsen, som altså viser, at 64 pct. af de britiske restauranter kører med underskud.

Det var ellers forventet, at den britiske restaurationssektor efter pandemien ville opleve et opsving, men dette har inflationen og de deraf følgende prisstigninger på energi og fødevarer spændt ben for.

Kendiskok har mistet trecifret millionbeløb under coronakrisen

Konkursbølge har ramt britiske restauranter

Pessimisme om fremtiden breder sig blandt danske virksomheder

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier