FødevareWatch

Kendiskok har mistet trecifret millionbeløb under coronakrisen

Nedlukninger og nu høje inflationstal har været dyrt for en af verdens mest kendte kokke, der har måtte afskedige 300 medarbejdere siden 2020.

Foto: Richard Shotwell/Ritzau Scanpix

Den kendte tv-kok Gordan Ramsays retaurantimperium har tabt omkring 105 mio. kr. siden 2020, hvor pandemiens nedlukninger og restriktioner trådte i kraft. Det skriver The Guardian.

Udover et stort milliontab har kokken ligeledes måtte afskedige 300 medarbejdere. Den kendte kok driver eller ejer en andel i 35 restauranter i Storbritannien – og har licensaftaler for yderligere 13 restauranter rundt om i verden.

Af de seneste regnskabstal for 2021 fremgår det, at Gordon Ramsays imperium har et underskud på cirka 60 mio. kr. mod et overskud på cirka 132 mio. kr. i 2019. I 2019 havde selskabets bag kokkens restauranter en omsætning i omegnen af 500 mio. kr. Men siden da er omsætningen faldet drastisk til næsten det halve i 2021 på 229 mio. kr.

Ny platform vil være cateringbranchens svar på Wolt

Beyond Meat-aktien fortsætter sit fald

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier