FødevareWatch

Fødevarekoncern afblæser navnestrid mod café-ejer

Datterselskab til den Orkla-ejede fødevarekoncern Dragsbæk opgiver striden mod københavnsk café-ejer om navnet ”Mormors”.

Foto: PR/Dragsbæk

Fødevarevirksomheden Blume Food I/S, datterselskab til den Orkla-ejede Dragsbæk-koncern, har afblæst striden om navnet ”Mormors”, som selskabet har haft med den københavnske café-ejer Gitte Hansen.

Ifølge Nordjyske har Gitte Hansen siden september 2021 sikret sig retten til at benytte sig af ordet ”Mormors” på sine cafeer hos Patent- og Varemærkestyrelsen, men Blume Food I/S har også anmodet styrelsen om at få lov til anvende navnet på en række produkter inden for spiselige olier, drikkevarer og stegefedt.

Selskabet trækker nu i land og vælger ikke at kæmpe mod Gitte Hansen for retten til at anvende navnet.

”Hun har ikke noget at være bekymret for. Vi kommer aldrig til at jagte en café-ejer i København, og hvis hun har sine registreringer på plads, gør vi ikke mere ved det,” siger Christian Munk, adm. direktør i Blume Food I/S og Dragsbæk A/S.

Blume Food I/S ejer i forvejen rettighederne til ”Bedstemors”, der har været et registreret varemærke side november 1973, og siden marts 2021 også varemærket ”Farmors”.

Margarineselskab udskyder byggeri af ny fabrik i Vejen

Dragsbæk-ejet ismejeri klarede sig sikkert gennem 2021

Naturli Foods tager hul på sin amerikanske ”smørrevolution” efter lang pause

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier