FødevareWatch

Margarineselskab udskyder byggeri af ny fabrik i Vejen

I stedet vil koncernen koncentrere sig om det plantebaserede mejeri Grønvang, oplyser direktøren.

Foto: PR/Dragsbæk

Den Orkla-ejede margarinekoncern Dragsbæk udskyder sine planer om at bygge en ny fabrik i sønderjyske Vejen, skriver Vejle Amts Folkeblad.

”Det er rigtigt, at vi havde et projekt på tegnebrættet, men indtil videre er det udskudt på ubestemt tid på grund af usikkerhed i verden. Vi koncentrerer os i stedet om fabrikken på Grønvangs Alle,” siger direktør Christian Munk til avisen.

Den nye fabrik skulle efter planen være en del af koncernens forsyningskæde til det plantebaserede mejeri på Grønvang Alle, og ifølge direktøren ville det være den første fabrik af sin art i Danmark. Hvad dette konkret vil bestå i, uddyber Christian Munk dog ikke.

Fabrikken, der efter planen skal ligge på en 90.827 kvadratmeter grund i et industrikvarter, vil kunne skabe omkring 50 arbejdspladser, oplyser Vejle Amts Folkeblad.

Positive vinde blæser igen over margarineselskab

Dragsbæk på ivrig jagt efter alternative råvarer

Eksportstop forstærker global fødevarekrise

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier