FødevareWatch

Flammen varmer op til et helt nyt forretningsben i 2022

Restaurant Flammen og adm. direktør Piet Klein kigger med sultne øjne efter et nyt forretningsben i 2022, der skal fylde en ”betydelig del af omsætningen”.

De to stiftere af Restaurant Flammen fra venstre Flemming Rosenfeldt og Ketty Rosenfeldt med adm. direktør Piet Klein. | Foto: PR/Restaurant Flammen

Ved udgangen af 2022 skal Restaurant Flammen være godt i gang med at etablere en ny arm af forretningen indenfor catering.

Det fortæller Piet Klein, der er adm. direktør i Restaurant Flammen, som har 16 restauranter fordelt ud over Danmark og en enkelt i Tyskland.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier