FødevareWatch

Sløj 2022-start tvinger Flammen til at søge hjælp

Faldende omsætning og udsigt til afskedigelser af medarbejdere får nu Restaurant Flammen til at hoppe på kompensationsvognen. ”Vi prøver at vise rettidig omhu og økonomisk ansvarlighed,” siger direktør.

Adm. direktør i Restaurant Flammen Piet Klein. | Foto: PR/Restaurant Flammen

Det er ikke med god vilje at Piet Klein, der er adm. direktør i Restaurant Flammen, skal ansøge om kompensation for løn og faste omkostninger.

Men nu er situationen ved at være så tilspidset i restaurantkæden, at han ikke ser anden udvej. Han fortæller, at ledergruppen i Restaurant Flammen er i gang med at regne på, hvor mange medarbejdere, der skal sendes hjem på lønkompensation.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier