FødevareWatch

Aarhusiansk madinvestor klar på flere eventyr

Tidligere System Frugt-ejer Jørgen Danielsen har udvidet porteføljen af restaurationer i Aarhus - og afviser ikke flere investeringer.

Arkivfoto af Jørgen Peter Danielsen foran spisestedet Sjette Frederiks Kro i Risskov ved Aarhus. | Foto: Jan Dagø/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

I 2020 solgte han frugt- og nøddeselskabet System Frugt, som han havde stiftet 25 år tidligere og delte ejerskabet af sammen med kapitalfonden BWB Partner.

Med overdragelsen til svenske Midsona for en samlet købssum på omkring 211 mio. kr., var det tid til andre interesser for Jørgen Danielsen - og ifølge Århus Stiftstidende vil han gerne skabe mere liv i byen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Kædedirektør kan ikke afvise flere butikslukninger

Fire Daglibrugsen-butikker må dreje nøglen om som følge underskud. Det sidste dødsstød blev de stigende energiudgifter, og kædedirektør kan ikke afvise, at de med tiden også kan få konsekvenser for andre butikker.

Royal Unibrew indgår i samarbejde med Too Good To Go og Q8

Et samarbejde med madspilds-appen Too Good To Go og tankstationen Q8 skal sikre, at en række af Royal Unibrews drikkevarer ikke går til spilde. I én enkelt dag bliver det således muligt at afhente overskydende drikkevarer på en række tankstationer.

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede fødevarevirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier