FødevareWatch

Too Good To Go retter blikket mod de offentlige køkkener

I 2022 vil madspildsvirksomheden fokusere på at tilføje flere offentlige køkkener til listen over partnere i kampen mod madspild.

Foto: Too Good To Go / PR

Selvom corona heller ikke i det forgangne år har været til at komme udenom, er der faktisk ikke det store at klage over for Too Good To Go.

Det fortæller Heidi Boye, der er dansk landechef i madspildsvirksomheden, netop som regnskabsåret 2021 er afsluttet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier