FødevareWatch

Natklubber, restauranter og hoteller: Corona-frygt kan udløse usikkerhed og aflysninger.

Blandt hoteller, restauranter og natklubber er der forståelse for genindførelsen af coronapas. Til gengæld er der hos de samme bekymring for, at covid-19 atter får status som samfundskritisk sygdom.

Peter J. Madsen, der er adm. direktør for Hotel Koldingfjord, er bekymret for, at en ny smittebølge kan udløse coronafrygt, som rammer branchen. | Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix.

Udsigten til, at der genindføres krav om coronapas på restauranter, i nattelivet og ved større arrangementer skaber stor nervøsitet i de berørte brancher. Især i de erhverv, som har en stor og vigtig omsætning op til jul.

Den udbredte holdning er, at man kan leve med coronapasset, som også kan give tryghed til kunderne. Men frygten er, at der kan ende med at komme yderligere restriktioner fra regering og sundhedsmyndigheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier