FødevareWatch

Old Irish Pub mister tocifret millionbeløb på aflyste julefrokoster

Som direkte konsekvens af, at det tidligere på året var svært at sikre sig de nødvendige medarbejdere, valgte Old Irish Pub med adm. direktør Peder Blak i spidsen, at sløjfe julefrokoster på næsten alle sine barer. Det ender med at koste selskabet millioner.

Foto: Kasper Heden Andersen/ERH

Hen over sommeren var der stor medarbejdermangel i den danske restaurations- og barbranche, og det ramte også Old Irish Pub, der som konsekvens aflyste alle julefrokoster på 15 ud af sine 18 barer.

November og december er ellers en sand guldgrube for de danske barkæder. Samtidig med at de danske forbrugere for alvor trækker indendøre plejer årets mange julefrokoster at være en lukrativ forretning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier