FødevareWatch

Britiske pubejere skriger på visumlempelser

Andrew Andrea, der er for godt en måned siden tiltrådte som adm. direktør i Marston's melder sig i koret af pubejere, der efterspørger lempelser af visumregler.

Foto: PAUL ELLIS/Ritzau Scanpix.

Pubkæden Marston's nye adm. direktør, Andrew Andrea, har sluttet sig til koret af de mange inden for pub-branchen, der opfordrer til lempelse af strikse visumregler. En opfordring, der kommer som konsekvens af den massive mangel på arbejdskraft, som lige nu hærger i restaurationsbranchen i kølvandet på brexit.

Det skriver Financial Times.

Siden restauranter og barer igen er åbnet efter corona, har mange britiske virksomheder haft svært ved at imødekomme den rekordhøje efterspørgsel på grund af mangel på arbejdskraft.

Det skyldes blandt andet, skriver avisen, at det britiske restaurationssektor generelt har været mere afhængig af udenlandsk arbejdskraft. Efter brexit er mange dog returneret til deres hjemland.

Marston's har mellem slutningen af juli, hvor restriktionerne blev fjernet, og starten af oktober oplevet en stigning i salget på 102 pct. i forhold til samme periode i 2019.

47.000 britiske pubber løfter forsigtigt glasset

Tusindvis af ansatte mangler i nattelivet

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier