FødevareWatch

Tusindvis af ansatte mangler i nattelivet

Der er udsigt til, at der bliver brug for 4000 ansatte i nattelivet, vurderer brancheorganisationen Horesta, der i forvejen kan melde om en hårdt presset hotel- og restaurationsbranche.

Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

Med onsdagens frafald af de sidste restriktioner i nattelivet, er der udsigt til, at presset på arbejdsmarkedet bliver endnu større, vurderer brancheorganisationen Horesta og peger på, at der nu skal ansættes flere tusinde mennesker.

Det skriver Børsen.

Den generelle mangel på arbejdskraft ses i hele landet bl.a. i hotel- og restaurationsbranchen, hvor 80 pct. i førstnævnte kategori melder om mangel, mens 63 pct. af restauranterne gør det samme.

"Vi ved, der allerede i dag mangler personale på hotellerne, på restauranterne, i caféerne og i barerne, og når man åbner natklubber og diskoteker den 1. september og helt fjerner alle restriktioner den 10. september, så bliver der brug for yderligere 4000 ansatte," siger Kirsten Munch, politisk direktør i Horesta, til avisen.

Hendes synspunkt bliver bakket op af Peder Blak, ejer og direktør af Old Irish Pub, der op til genåbningen mangler 200 ansatte.

To Øls dåser blev udsolgt på to uger i Hongkong

Dansk burgerkæde laver aftale med Ben & Jerrys

Fuldt blus på diskoteker gav ikke flere sager for politiet 

Mere fra FødevareWatch

Pernod Ricard køber online whiskykæmpe

The Whisky Exchange er onlineforhandler af knap 4000 forskellige skotske whisky-mærker i over 30 lande. Handlen skal give den franske koncern mere viden om markedet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier