FødevareWatch

47.000 britiske pubber løfter forsigtigt glasset

Kunderne strømmer ind på de britiske pubber efter meget lang nedlukning, men sektoren advarer mod nye restriktioner til vinter.

Foto: Alberto Pezzali/AP/Ritzau Scanpix

Der har været masser at fejre for de britiske pubkæder efter pandemiens rasen.

Nu flokkes kunderne igen om bardisken til glæde for omsætning og indtjening i de 47.000 britiske pubber, men frygten for nye restriktioner lurer til vinter. Det skriver The Guardian.

Ifølge nøgletal fra de tre store kæder Mitchells & Butlers, Fuller, Smith & Turner samt City Pub Group viser, at genopretningen er i fuld gang, og at salget ligger tæt på niveauet fra før pandemien.

Mitchells & Butlers med 1784 pubber melder således om, at omsætningen nu ligger på 97 pct. i forhold til før, målt siden genåbningen af indendørs servering i maj.

Selv om der nu er fuld frat på ølhaner og drinksglas frygter branchen, at der hurtigt kan komme skår i glæden igen. Ny smittebølge til vinter risikerer at medføre nye restriktioner, hvor restaurationsbranchen står forrest.

Og på den korte bane, sætter manglen på chauffører og kuldioxid til brug i ølanlæg et pres på mulighederne, fordi man risikerer at løbe tør for øl og andre vigtige ingredienser til drfiten.

Kendt britisk pubkæde er løbet tør for øl 

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier