Kokkeproblemer spreder sig i danske sushirestauranter

Selvom restaurationsbranchen skriger efter arbejdskraft, bliver udenlandske sushi-kokke nægtet arbejdstilladelse. Restaurantdirektør oplever de skærpede regler som en form for kampagne mod sushi-kokkene.
Foto: Emma Sejersen/Ritzau Scanpix
Foto: Emma Sejersen/Ritzau Scanpix
Af Pætur Hjalmar Evensson

Det er ikke nemt at drive sushi-restauranter i disse dage. Samtidig med at branchen mangler arbejdskraft, har flere udenlandske sushi-kokke landet over mistet deres opholds- og arbejdstilladelse som følge af nye krav til udlændinge. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter