Britisk bryggeri skal åbne barer i lufthavne

Bryggerikæmpen Brewdog åbner snart barer i en række lufthavne og på togstationer
Skotske Brewdog vil inden for de næste år være at finde på en række togstationer og lufthavne i Storbritannien. | Foto: Pr/brewdog
Skotske Brewdog vil inden for de næste år være at finde på en række togstationer og lufthavne i Storbritannien. | Foto: Pr/brewdog

Brewdog har indgået en aftale med SSP Group og vil snart være at finde i en række britiske lufthavne og togstationer som barer under eget Brewdog-brand. 

Samarbejdsaftalen er blevet offentliggjort af SSP Group, der skriver, at første bar allerede åbner til december, og at den skal ligge i London-lufthavnen Gatwick. 

Ligeledes britiske SSP Group har en række internationale restaurant- og fødevarebrands under sig ved lufthavne og togstationer. Kari Daniels, adm. direktør i SSP Group Storbritannien og Irland, glæder sig over aftalen: 

“Det er et strålende skridt i vores egen vækst at hjælpe Brewdog med at opbygge dets brand på det britiske rejsemarked, og vi er sikre på, at vores fælles værdier og kombinerede erfaringer vil bane vejen for et succesfuldt samarbejde,” udtaler hun.

I de kommende lufthavns- og togstationsbarer vil der desuden være mulighed for at bestille mad.

De seneste år har Brewdog - og i særdeleshed stifter og adm. direktør James Watt - været centrum for en række skandalesager. 

James Watt er således flere gange blevet anklaget for at opfostre en mobbekultur i virksomheden, han er blevet kritiseret for at sende trusler til tidligere ansatte, der offentligt har kritiseret bryggeriets arbejdsforhold, og i marts 2022 kom det frem, at han havde hyret en privatdetektiv til at overvåge selvsamme kritikere. 

James Watt stiftede det skotske bryggeri sammen med Martin Dickie i 2007. I december 2022 mistede bryggeriet sin B-corp-certificering, der gives til virksomheder med et etisk engagement i miljø, samfund og personale. Brewdog havde haft certificeringen i under to år og mistede den som følge af skandalerne. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også