FødevareWatch

Brewdog-bryggeri er endnu engang endt i stormvej

Direktøren for det britiske Brewdog-bryggeri skal eftersigende have forsøgt at intimidere tidligere ansatte, der har planer om at stå frem med skarp kritik af arbejdskulturen i selskabet.

Foto: PR / Brewdog

Direktøren for det britiske bryggeri Brewdog, James Watt, er endt i en vaskeægte shitstorm.

Det er ifølge The Guardian sket, efter det er kommet frem, at bryggeridirektøren har forsøgt at intimidere tidligere ansatte, som eftersigende har tænkt sig at stå frem med hård kritik af arbejdskulturen på bryggeriet i en ny dokumentar fra BBC.

Intimideringen skete ifølge avisen på Brewdogs eget forum ”Equity for Punks”, hvor James Watt forsøgte at advare kilder, der har tænkt sig at overdrage bevismateriale til BBC, om at deres identitet ville blive afsløret. Han truede samtidig med sagsanlæg:

”Det er meget meget sandsynligt, at alt dette ender i retten,” skrev James Watt ifølge The Guardian på foraet.

Bryggeriet kom allerede sidste år i stormvej og måtte give en undskyldning, efter flere nuværende og tidligere ansatte i et åbent brev beskrev en arbejdskultur præget af frygt og mobning.

Brewdog mister over 100 millioner på lukkede barer

Mikkeller går sammen med kritiker i håndtering af sexisme

Skotske Brewdog og japanske Asahi slår pjalterne sammen

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier