FødevareWatch

Fransk selskab henter trecifret millionbeløb til at skabe foie gras i laboratorium

Målsætningen for fransk opstartsvirksomhed er at opbygge en reel produktion af den franske delikatesse på fabrik.

Foto: Thomas Borberg

Væk fra stalden og ind i laboratoriet. Fremover vil den franske opstartsvirksomhed Gourmey producere den ofte omdiskuterede delikatesse foie gras uden at stopfodre ænder og gæs.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier